ŠKOLA ASTROLOGIJE

Škola astrologije by Amika Tomčić nastala je na osnovu više desetljeća astrološke prakse, proučavanja i podučavanja astrologije.

Mnogi zaljubljenici i učenici astrologije razočarali su se u škole koje su pohađali jer ishodi učenja nisu ostvarili njihova očekivanja. Ovu Školu astrologije odlikuje potpuno drugačiji pristup u odnosu na one uobičajene pri učenju astrologije. Nakon savladavanja velike količine podataka, većina škola vas prepušta samima sebi u trenutku kada te analitičke kockice treba početi spajati u cjelinu. 

U ovoj ćete Školi naučiti upravo to – sintezu brojnih elemenata natalne karte u jedinstvenu priču zvan život čovjeka kojem pripada.  Sinteza horoskopa je vrlo kompleksan poduhvat no kroz više od 2 desetljeća prakse u podučavanju astrologije razvila sam jasnu metodologiju koja će vas učiniti vrsnim astrologom. Uz webinar bit će potrebno i 3 – 5 h samostalnog rada tjedno na konkretnim zadacima.

1. STUPANJ:

Astrološka sinteza 1 – početak: prosinac 2022.

Trajanje: 12 webinara po 3h + snimka + domaće zadaće + WA grupa

Cijena: 2.990 kn (396.84 Eura / tečaj: 7.53450)

Što ćete znati nakon ovog stupnja?

Sintetizirati bilo koju natalnu kartu u smislu osnovnog astrološkog/ psihološkog profila uz savladavanje i sistematiziranje znakova zodijaka, elemenata, kvaliteta, planeta, kuća i aspekata. Ovaj stupanj je dovoljan kao put boljeg razumijevanja sebe i drugih te predstavlja odličan temelj za daljnje učenje astrologije. Za upis nije potrebno predznanje a namijenjen je i onima koji poznaju osnove.

2. STUPANJ                        

Astrološka sinteza 2 – početak: travanj 2023.

Trajanje: 12 webinara po 3h + snimka + domaća zadaća

Cijena 2.990 kn (396.84 Eura / tečaj: 7.53450)

Što ćete znati nakon ovog stupnja? Dublje promotriti, razumjeti i komunicirati natalne karte kontekstu životnih tema: profesionalni profil, zdravlje i sinastrija (astrologija odnosa).

3. STUPANJ

Predikcijske tehnike – početak: siječanj 2023.

Trajanje: 12 webinara po 3h + snimka + domaća zadaća

Cijena: 3.990 kn (529.56 Eura/ tečaj: 7.53450)

Što ćete znati nakon ovog stupnja? Upotrebljavati predikcijske tehnike: tranziti, progresije i solarni luk.